02-06-06

LANDINI KOMT OP DE MARKT MET DE NIEUWE POWER-SHUTTLE OMKEERSCHAKELING!!!

De Landini Power Shuttle is de nieuwste omkeerschakeling van Landini. De werking berust op twee schakelunits die onafhankelijk van elkaar kunnen werken en de proportionele aansturing van de natte platenkoppeling. De Power Shuttle is als optioneel verkrijgbaar op de Vision, Powerfarm, Rex en Alpine.
De Landini Power Shuttle bestaat uit twee schakelunits die onafhankelijk van elkaar functioneren. Eén schakelunit wordt gebruikt voor alle versnellingen vooruit en de andere voor de versnellingen achteruit. Bij het omkeren van de rijrichting via de hendel links onder het stuur verandert het transmissiesysteem eenvoudigweg van schakelunit. Deze werking van de Power Shuttle is uniek in de trekkerwereld. Een belangrijk voordeel is dat de Landini Power Shuttle nauwelijks aan slijtage onderhevig is. De versnellingsbak zal langer meegaan en daarmee kan de Power Shuttle met recht als Sterkste Schakel worden getypeerd.
Voor het veranderen van de rijrichting hoeft de chauffeur bij de Landini Power Shuttle het koppelingspedaal niet te gebruiken. De omkeerschakeling kan hij bedienen met een hendel links onder het stuur. De overgang van vooruit rijden naar achteruit en vice versa verloopt gelijkmatig en zeer soepel dankzij de proportionele aansturing van de natte koppelingsplaten. De Power Shuttle is vooral interessant voor werkzaamheden met een voorlader.

11:29 Gepost door Jochen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Een stralende zondag toegewenst! Groetjes,

joris

Gepost door: joris | 04-06-06

De commentaren zijn gesloten.