30-12-07

FOTO'S VAN AGRIBEX ON-LINE!!!

nieuw!!Het is reeds een paar weken geleden dat de landbouwbeurs Agribex plaatsvond. Het was de moeite waard om deze te gaan bezichtigen. Ook jullie wil ik een blik geven op de beurs. Daarom heb ik in de rechterkolom een 5-tal foto's toegevoegd. Op de eerste foto is een hooglosser van de Belische firma Dezeure te zien. Dit was een erg imposante aanhanger die wellicht de aandacht van vele beursbezoekers veroverd heeft. Op de tweede foto is een Case Puma te zien. Dit is het paradepaardje van de tractorfabrikant Case. De derde foto toont de Case CVX. Deze trekker was op de beurs op een aantal steunen geplaatst waardoor men kon demonstreren wat het gemak is van een variabele transmissie (traploze aandrijving van 0-50 km/h) en ook de gebruiksvriendelijkheid van de Multicontroller bedieningshendel. Op de vierde foto kan men de Case Magnum bewonderen. Bij deze trekker was een groot deel van de motorkap en een deel van de achterste spatborden voorzien van een goudkleurig verflaagje. Dit kadert in het 20-jarig bestaan van het Magnum-model en de 50dte verjaardag van de Steiger. Naast de goudkleurige accenten krijgen de officiële modellen ook een handtekening van Case IH president Randy Baker op de motorkap. Op de laatste foto ziet men de primeur van Manitou. Het betreft de Manitrac. Het was een prototype dat op de beurs geplaatst was. Deze machine combineerde de voordelen van de verreiker met de uitschuifbare arm vooraan en de de hydraulische hefinrichting, de aftakas en dergelijke achteraan.

19:24 Gepost door Jochen in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Piep, ben nog eens komen kijken. Groetjes,

Gepost door: gidsjoris | 02-05-08

Dit jaar was ik er helaas niet bij op de Agribex, maar volgende keer staat ie zeker op de planning. Erg leuk om wat foto's tegen te komen, vooral die van de Case trekkers.

Gepost door: Nico | 21-07-10

 Ciel et fleuve, sans l 'ombre d 'une poussière, forment un cama?eu pur, Au-dessus duquel brille une lune solitaire dans le firmament infini;

Gepost door: louis vuitton | 18-10-10

 La vie se perpétue, génération apès génération, Fleuve et lune paraissent immuables, année après année. Innombrables sont les hommes qui s'en sont allés sous cette lune, Seul demeure le grand Yangtsé charriant ses eaux précipitées.

Gepost door: louis vuitton luggage | 18-10-10

SDGDFHDFH

Gepost door: tiffany keys | 08-02-11

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: plombier paris | 22-02-15

De commentaren zijn gesloten.